Verkkokulta.fi screenshot
Store RSS

Verkkokulta.fi

Verkkokulta.fi on Suomalainen romukullan ostamiseen ja kierrättämiseen keskittynyt yritys.

Lisätietoa

Lojuuko sinulla kaapeissasi turhia kultaesineitä? Tarvitsetko ylimääräistä rahaa? Nyt voit vaihtaa turhat kultaesineet helposti rahaksi Verkkokulta.fi:n avulla. Verkkokulta.fi on toiminut alalla jo vuodesta 2010 lähtien ollen nykyään suomen suurin kullanostaja. Kauppalehti on myöntänyt yritykselle vuoden 2015 menestyjä sertifikaatin.

Kullan myyntiä varten sinun pitää tilata Verkkokulta.fi:n nettisivuilta ”kultapaketti”. Saat paketin suoraan kotiisi ja sen mukana tulee selvät ohjeet siitä miten sinun tulee toimia halutessasi myydä kultaa. Myyntipakkaus sisältää: turvapussin arvoesineille, sopimuspaperit sekä 5000 euron edestä vakuutetun palautuskuoren. Postimaksu on maksettu valmiiksi.

Tämän jälkeen pakkaat kultaesineesi huolellisesti turvapussiin ja täytät sopimuspaperit tarkasti. On erityisen tärkeää, että henkilö- ja tilitiedot ovat oikein maksua varten! Sitten vaan viet paketin postiin ja otat kuitin lähetyksestäsi.

Kulta saapuu postitse Verkkokullalle n. 2 arkipäivässä, jonka jälkeen voit alkaa odotella maksua tilillesi (tämä tapahtuu 12 tunnin kuluessa). Mikäli et ole varma siitä, ovatko kaikki esineesi kultaa, voit pyytää Verkkokultaa palauttamaan tuotteet arvioinnin jälkeen.

Verkkokulta.fi:stä on mahdollista vaihtaa myös hopeaesineet rahaksi. Voit tilata palvelusta samalla tavalla hopeapaketin tai kiireellisissä tapauksissa lähettää esineet suoraan Verkkokullalle. Katso lisätietoa Verkkokulta.fi:n nettisivuilta.

Kullasta maksetaan päivittäin vaihtuvaan markkinahintaan perustuva korvaus. Maksettavaan grammahintaan vaikuttaa kuitenkin aina kullan määrä ja pitoisuus.

Verkkokulta on täysin suomalainen yritys ja koska omistussuhteita ei ole sidottu isoihin sijoituskonserneihin, kullasta on mahdollista maksaa poikkeuksellisen korkea hinta. Lisäksi palvelun etuna on se, että se toimii suoraan internetissä.

 

Asiakaspalvelu

Sähköpostiosoite:[email protected]

Puhelinnumero: 010 229 2080

Asiakaspalvelu auki arkisin klo. 9.30-15.30

Osoite:

Verkkokulta Oy

PL 58

00981 Helsinki

 

 

http://verkkokulta.fi/

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 1

Vaihda kulta rahaksi -helposti!

Saat parhaan markkinahinnan kun tilaat kultapaketin täältä!

Kategoria:

Tags:

toimivuus 100%