TeleFinland screenshot
Store RSS

TeleFinland

Tele Finland on matkaviestinoperaattori, joka tarjoaa asiakkailleen edullisia puheluja, toimivia yhteyksiä, sekä nopeaa asiakaspalvelua.

Lisätietoa

Asioidessaan Tele Finlandilla, asiakas voi hankkia liittymän, joko netin kanssa tai ilman ja todellakin maksaa vain siitä mitä tarvitsee. Lisäksi voit valita laajasta valikoimasta puhelimen 24 kk korottomalla maksuajalla. Puhelimiin kuuluu kahden vuoden takuu, eikä niissä ole operaattorilukitusta.

Tele Finland toimii luotettavassa Soneran verkossa. Asiakas saa apua sopivan liitymän valintaan Tele Finlandin liittymävalitsijalta. Puhelimen valintaan apu löytyy puhelinsuosittelijalta. Tarjolla on myös koko perheelle sopivia valmispaketteja. Liittymiin voi halutessaan laittaa kipurajan, jolloin tele.fi ilmoittaa sen ylityksestä.

Tele.fi lupaa asiakaspalvelun vastaavan aina alle 3 minuutissa. Liittymätyypin vaihto onnistuu kuukausittan. Nettisivujen Apu&Tuki-osio on asiakkaan käytössä kuukausittain ja Oma liittymässä liittymän hallinta onnistuu samoin vuorokauden ympäri.

Asiakaspalvelu

puhelinnumero: 0404 123 123 (mpm/pvm)

Avoinna: ma – pe 9 – 18, la 10 – 15

http://www.tele.fi

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 1

Tele Finland – se edullinen operaattori!

Tilaa nyt liittymät ja laitteet täältä! Aina edullinen hinta!

toimivuus 100%