Taloon.com screenshot
Store RSS

Taloon.com

Taloon.com on vuodesta 2004 netissä toiminut rautakauppa.

Lisätietoa

Taloon.com:illa on valikoimissa yli 30 000 tuotetta, valikoima kattaa kaikki tarpeet niin omakoti-, kuin mökkirakentamisen saralla ja remontoinnissa. Taloon.com on osa Bygghemmaa, joka on pohjoismaiden suurin remontoinnin ja rakentamisen verkkokauppakonserni.

Valikoimiin kuuluvat LVI- ja sähkötarvikkeet, ikkunat, ovet, rakennustarvikkeet, valaisimet, kylpyhuonekalusteet, piharakennukset sekä muut tuotteet kodin remontoimiseen, rakentamiseen ja sisustamiseen ja pihatöihin.

Verkkokaupasta saatavilla tunnetuimmat ja laadukkaimmat tuotemerkit, kuten Abloy, Airam, Black & Decker, Karelia, Oras, Paroc, Ruukki ja monet, monet muut. Kaikkien tuotteiden osalta takuu ja huoltoasiat toimivat moitteetta.

HInnat ovat jatkuvasti edulliset. Taloon.com:in kilpailukyky hintojen suhteen perustuu kaupan suureen volyymiin ja pieniin omiin kuluihin.

Tilaaminen on helppoa, sinun ei tarvitse rekisteröityä käyttäjäksi. Ohjelma laskee tarkan rahtihinnan valmiiksi, joten yllätyskuluja ei sen suhteen tule.

Taloon.com:in asiakaspalvelu auttaa arkisin klo. 9-16, mikäli tilauksessa tulee ongelmia.

 

Toimitusehdot

Maksaminen onnistuu joko verkkopankissa (Nordea, OP-Pohjola-, Sp/pop-, S-pankki tai Danske Bank), Klarnan osamaksulla tai luottokortilla (Visa/Mastercard). Myös tilaus laskulle on toki mahdollista.

Tilauksen rahti määräytyy tilausmäärän mukaan.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 9-16.
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelinnumero: 0800 09800 (maksuton)

Osoite:
Maisterinkatu 9-11
11100 RIIHIMÄKI

http://www.taloon.com

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 1

Taloon.com – Huippusuosittu nettirautakauppa!

Taloon.com:illa on valikoimissa yli 30 000 tuotetta, valikoima kattaa kaikki tarpeet niin omakoti-, kuin mökkirakentamisenkin saralla ja remontoinnissa. Tee sinäkin remontista helpompaa Taloon.com:in avulla!

toimivuus 100%