Stockmann screenshot
Store RSS

Stockmann

Kaikille tuttu Stockmann nyt myös verkkokauppana! Saat kaikki Myymälän tuotteet myös verkkokaupan kautta.

Lisätietoa

Esimerkkeinä kattavasta valikoimasta Vaatteet, kengät ja asusteet niin naisille, miehille, kuin lapsille, sisustustarvikkeet ja muut kodin tuotteet, elektroniikka, musiikki, elokuvat ja urheilu- sekä eläintarvikkeet. Stockmannin laatua nyt helposti, vaikka kotiin asti tuotuna!

Stockmannin verkkokaupan sivuilla voit helposti toivelistan esim. häitä varten. Jos taas olet hankkimassa lahjaa saat sen halutessasi lahjapakettiin.

Kanta-asiakasedut ovat voimassa myös verkkokaupassa.

Seuraa ilmoitteluamme erilaisista kampanjoista ja alennuskoodeista!

 

Toimitusehdot

Stockmannin verkkokaupassa käy maksutapana lasku, verkkomaksu tai maksukortti (Visa, MasterCard, tai Stockmann Mastercard)

Tilaukset toimitetaan lähimpään postiin, saat saapumisilmoituksen toimituksen tultua perille. Kaikille tuotteille saa halutessaan myös kotiinkuljetuksen. Postin kautta toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Tilaus on noudettaessa maksutta myös myymälästä, mikäli asiakas näin tilausvaiheessa toivoo. Lisäksi Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla tilauksella on mahdollista valita tilauksen toimitustavaksi pikatoimitus.

Käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa oleva tuote on mahdollista palauttaa 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Puhelinnumero: +358 (09) 121 3124

Avoinna:

maanantai–perjantai 09.00–21.00
lauantai 09.00–18.00
sunnuntai 12.00–18.00

Sähköposti: [email protected]

Postiosoite:
Stockmann Oyj Abp
Asiakaspalvelu
PL 70
00621 Helsinki

http://www.stockmann.com

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 1
toimivuus 50%