Ninja screenshot
Store RSS

Ninja

Ninja.fi verkkokaupasta hankit koruja, vaatteita, asusteita, kosmetiikkaa ja hiustuotteita niin naisille kuin miehillekin. Valikoima on todella laaja ja hinnat varmasti sopivat kaikkien budjettiin. Kaupasta löytyy oma osio alennetulla hinnalla oleviin tuotteisiin, joten tarjouksia on saatavana jatkuvasti ilman erillistä alennuskoodia. Ninja.fi-verkkokaupan alennusosio kannattaakin käydä tutkimassa tiheään, sillä alennustuotteet vaihtuvat nopeaan tahtiin.

Verkkokauppa on rakennettu käyttäjäystävälliseksi ja ostaminen onnistuukin todella helposti. Tuotteet on järjestelty kategorioittain, joten oikean tuotteen löytäminen on tehty todella helpoksi.

Valikoimasta löytyy runsaasti tuotteita, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista, joten ne soveltuvat kaikille asiakkaille. Verkkokauppa pyrkii tarkistamaan kaikki valikoimiin tulevat tuotteet jo ennen niiden valmistusta. Kaikki tuotteet nikkelitestataan aina ennen myyntiin laittamista.

Alennuskoodien avulla jo valmiiksi edullisista hinnoista saa huomattaviakin alennuksia, joten asiointi Ninja.fi:ssä on varmasti edullista. Asiantunteva asiakaspalvelu auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa nopeasti. Voit lähettää viestin koska tahansa ja siihen vastataan todella nopeasti. Livechat palvelee asiakaspalveluaikoina ma-pe kello 10-18 ja la kello 10-15, joten reaalikaista apuakin on saatavana.

Toimitusehdot

Ninja.fi toimittaa kaikki tilaukset aina todella nopeasti ja normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Tilauksille annetaan 14 vuorokauden palautusoikeus. Toimituskulut ovat aina ilmaiset, kun tilaus ylittää 15 euroa. Maksaminen on mahdollista verkkopankissa tai Klarnan tarjoamalla laskulla tai erämaksulla.

Verkkkaupan lisäksi Ninja.fi:ltä löytyy tavallisia myymälöitä useammalta eri paikkakunnalta.

Yhteystiedot

LiveChat avoinna:
ma-pe 10-18
la 10-15

Puhelin: 010 3272700*
Sähköposti: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/NinjaFinland
Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-18

http://www.ninja.fi

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 0

Sorry, no coupons found