MOI screenshot
Store RSS

MOI

Moi on uusi matkapuhelinoperaattori, joka on suunniteltu asiakkaan näkökulmasta. Se sopii erityisesti sellaisille käyttäjille, jotka joilla on tarve käyttää mobiilipalveluja monilla eri laitteilla, ilman tarvetta sitoutua pitkiin sopimuksiin.

Moilla liittymiä kutsutaan nimellä Sim ja sieltä voit hankkia niin monta sim-korttia kun haluat. Yksi Sim maksaa 6 euroa kuukaudessa ja se sisältää 4 gigaa dataa jokaista kuukautta kohden. JOs käyttöä tulee yli tarjolla olevan Datan, maksaa jokainen alkava giga 1,5 euroa. JOs käyttäjä on vaikka todellinen nettihirmu, jolla kuluu paljon dataa, on luonnollinen valinta Rajaton Data, josta maksaa kuukaudessa lisäsumman 12 euroa.

Tokihan liittymään on tarvetta usein liittää myös puheaikaa. Moi:lla tämä tarkoittaa että asiakas voi valita rajattoman puheajan 10 euron hintaan per Sim-kortti tai maksaa erikseen jokaisesta puhutusta minuutista 0,055 euroa minuutilta. Myös perinteiset tekstarit onnistuvat ja niitä lähettää Moi-liittymällä hintaan 0,055 euroa kappale.

Moi-simmille voit siis rakentaa oman näköisesi liittymäpaketin. Palvelun asiakaspalvelu auttaa mielellään chatissa, jos liittymän valinta käy ylivoimaiseksi tai jokin muu asia Moi:n liittymätarjonnassa askarruttaa. Moi:lla laskutuskin hoituu suoraan maksukortilta, mikä helpottaa laskujen kanssa pelaamista.

Surffaa itsellesi uusi liittymä Moi mobiililta!

https://www.moi.fi/

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 1

Moi:lta 4G-simmi vain 6 euroa kuukaudessa!

Klikkaa itsesi Moi mobiiliin ja hanki liittymä, jossa maksat vain niistä palveluista mitä tarvitset. Saat 4G simmin nyt 6 euron kuukausihintaan. Näitä liittymiä hankit helposti vaikka koko perheelle!

toimivuus 100%