Lendo screenshot
Store RSS

Lendo

Lendo tarjoaa kuluttajille täysin maksuttoman tavan vertailla ja hankkia parhaan ja edullisimman lainan tai kulutusluoton. Palvelu sopii jokaiseen tarpeeseen, sillä lainarahaa on saatavana 500 – 40 000 euron väliltä. Olipa rahatarve pieni tai suuri, Lendo etsii parhaan tarjouksen useiden eri yhteistyökumppaneidensa joukosta.

Palvelu ei lainaa itse, vaan se on hankkinut kumppaneikseen useita laina- ja rahoitusalan toimijoita. Kun haet rahaa Lendon kautta, välitetään tekemäsi lainahakemus kaikille niille kumppaneille, jotka voivat juuri sinun tarpeeseen soveltuvaa lainaa parhaaseen hintaan tarjota. Jokainen lainapalvelu ei voi kilpailla samoilla lainasummilla parhaan ja edullisimman lainatuotteen avulla, vaan jokainen eri yritys tarjoaa erilaisia ja hintaisia tuotteita.

Täyttämällä yhden ainoan lainahakemuksen saat tarjouksen usealta eri lainayritykseltä. Voit vertailla ja tutkia saamiasi tarjouksia rauhassa ja päättää minkä niistä valitset käyttöösi. Mikäli et mielestäsi saa tarpeeksi hyvää tarjousta, voit aivan huoletta hylätä ne kaikki. Lainan hakeminen on täysin maksutonta eikä se sido vielä mihinkään. Vastuu luotosta astuu voimaan vasta sen jälkeen, kun olet valinnut parhaan mahdollisen luoton ja solminut luottosopimuksen kyseisen yrityksen kanssa. Voit siis täysin huoletta jailman riskiä kokeilla minkälaisilla ehdoilla juuri sinulle lainaa voitaisiin myöntää.

Lainarahaa on mahdollista hake 500 – 40 000 euron väliltä. Lendo sopiikin mainiosti jokaisen tarpeeseen ja ei ole väliä tarvitsetko rahaa esimerkiksi rikkoontuneen kodinkoneen hankintaan tai useamman kymmentuhannen euron auton hankintaan.

Lendon kautta haettuihin lainoihin ei tarvitse hankkia vakuuksia eikä takaajia. Lainaan on kuitenkin mahdollista hankkia rinnakkaishakija. Rinnakkaishakijan kanssa haetut lainat saavat todennäköisemmin myönteisen luottopäätöksen kuin yksin hakiessa. Tämä johtuu siitä, että kahdestaan hakiessa luottotappion riskit pienenevät oleellisesti. Rinnakkaishakijaa kannattaa harkita varsinkinsilloin silloin, jos lainan tarve on hiemaankaan suurempi.

Voit toki hakea lainaa itse useasta paikasta ja vertailla mikä tarjous on paras, mutta se voi osoittautua todella työlääksi. Lendo onkin rakennettu helpottamaan rahaa tarvitsevia henkilöitä löytämään nopeasti paras mahdollinen lainakumppani. Tällä hetkellä kumppaneita on jo 15 kappaletta, joten lainatarjonta on todella monipuolista ja niistä löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tarkoitukseen.

Lainasta maksettava korko määräytyy aina hakijan mukaan yksillöllisesti ja korkoon vaikuttaa mm. valittu lainasumma, takaisinmaksuaika, oma taloudellinen tilanne ja tietysti se, mistä palvelusta laina otetaan. Haettu lainasumma on käytettävissä parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

Kokeile Lendoa nyt heti, se ei maksa mitään!

Yhteystiedot

Lendo Oy
Keskuskatu 1B
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2648283-7

Asiakaspalvelu:
Ma – Pe klo 09:00 – 17:00

Puhelin: 09 6899 8000
Email: [email protected]

 

https://www.lendo.fi/

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 1

Lendo ilmainen lainahakemus

heinäkuu 28, 2023

Lendo kilpailuttaa kaikki lainat 500 – 40 000 euron väliltä. Tee ilmainen lainahakemus ja valitse saamistasi tarjouksista paras ja edullisin käyttöösi!

Kategoria:

toimivuus 100%