KITCHENTIME screenshot
Store RSS

KITCHENTIME

KITCHENTIME on on eräs Pohjoismaiden johtavista verkkokaupoista, jotka ovat keskittyneet keittiötarvikkeiden myyntiin. Se on perustettu vuonna 2010 ja se on asettanut tavoitteekseen saavuttaa parhaan keittiöverkkokaupan statuksen.

Tuotevalikoima kattaa tällä hetkellä jo 15 000 erilaista tuotetta ja valikoima laajentuu koko ajan. Tuotetarjonta kattaa kaiken tarvitsemasi niin ruuanlaittoon, leivontaan, kuin näiden esillepanoon liittyen. Unohtamatta myöskään suomalaisten rakasta kesäharrastusta –  grillaamista!

Valikoimissa on erilaisten kattiloiden ja laadukkaiden paistinpannujen lisäksi kaikenlaiset kapustat, grillit, viinilasit ym.

Sivustolta löytyvät myös reseptivinkit ja tietoa esimerkiksi erilaisten juhlien järjestämiseen. KITTCHENTIME on siis täydellinen kumppani sinulle niin arkeen kuin juhlaan!

Tuotteiden toimitusmaksu on varsin pieni, vain 7 euroa. Ja jos tilattujen tuotteiden yhteissumma ylittää 70 euroa, toimitus on ilmainen. Toimitus on nopea, saat siis tuotteet pian käyttöösi tilaamisen jälkeen. Tuotteilla on tämän lisäksi laaja, 90 vuorokauden vaihto- sekä palautusoikeus, joten voit rohkeasti tilailla tuotteita käyttöösi.

Yhteystiedot:

Sähköposti asiakaspalveluun: asiakaspalvelu @ kitchentime.fi

sähköposteihin vastataan suomeksi.

 

osoite:

KitchenTime

Bredgränd 3 (Kauppa)

75320 Uppsala

 

 

 

 

 

 

https://www.kitchentime.fi/

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 1

25 % alennusta Nordwik perunankuorijasta

Käyttämällä alennuskoodia, saat 25 prosentin alennuksen Nordwik perunankuorijasta.

toimivuus 100%