Inttistore.fi screenshot
Store RSS

Inttistore.fi

Armeijakaupan erikoisliike Inttistore myy armeijatavaran lisäksi erä- ja turva-alan tuotteita kuten maastopukuja, valaisimia, rinkkoja, maihareita ja jopa luotiliivejä.

Verkkokauppaa hallinnoi Maanpuolustusyhtiö MPY Oy, joka on Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton omistama yhtiö. Myyntivoitto kohdistetaan omistajaliittojen tekemän työn tukemiseen. Ostamalla armeijavarusteet Inttisoresta edullisten hintojen lisäksi tuet samalla vapaaehtoista maanpuolustustyötä.

Vaikka tuotteet ovat jo valmiiksi edullisesti hinnoiteltuja, Inttistoresta löytyy oma osio Outlet-tuotteille, joten voit saada tarvitsemasi armeijatuotteet entistä edullisemmin. Outlet-osion tuotteisiin ei tarvitse alennuskoodia, vaan hinnat on laskettu valmiiksi alas.

Verkkokauppaan lisätään uusia tuotteita tiheään tahtiin, joten saatavilla on jatkuvasti uutta ja tarpeellista ostettavaa. Mikäli jotakin tuotetta ei valikoimasta vielä löydy, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun ja kysyä tuotteen saatavuutta.

Inttistorella on verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälä Helsingissä.

Toimitusehdot

Tilauksilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Maksaminen tapahtuu Klarnan kautta, joten verkkopankkimaksujen lisäksi myös laskulla ja erissä maksaminen on mahdollista. Laskulla tilatessa tuotteet toimitetaan ennen maksamista. Toimitus luvataan 1-3 vuorokaudessa.

Yhteystiedot

Puhelin: +358 9 4056 2014 / +358 9 4056 2015
Pohjoinen Hesperiankatu 15,  00260 Helsinki
Sähköposti: [email protected]

Myymälän aukioloajat

ma–pe 10.00 – 18.00 
la 10.00 – 15.00

http://www.inttistore.fi/

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 1

Inttistoresta armeijatuotteet nopeasti

Inttistore toimittaa armeijatuotteita sekä monenlaisia erä- ja turva-alantuotteita nopeasti ja edullisesti. Katso Outlet-osio, jossa ostat huippuedullisesti ilman alennuskoodia.

toimivuus 100%