Hotellimaailma.fi screenshot
Store RSS

Hotellimaailma.fi

Hotellimaailman kautta varaat hotellihuoneen kätevästi lähes kaikkien suomalaisten hotellien joukosta. Voit unohtaa hotellien omien sivujen selaamisen, sillä kaikki kohteessa saatavana olevat vapaat huoneet löytyvät samasta palvelusta. Hotellimaailma palvelua käyttämällä säästät aikaa ja vaivaa ja teet varauksen kätevästi.

Hotellimaailman hotellien joukosta löytyy mm. Holiday Inn, Cumulus ja Rantasipi-hotellit sekä lukuisia muita kylpylähotelleja.

Saatavana on jatkuvasti erilaisia alennuskoodikampanjoita, joiden avulla huoneen varaaminen on entistä edullisempaa. Sivujamme seuraamalla saat aina ajan tasalla olevat tarjoukset ja kampanjat joita voit hyödyntää täysin ilmaiseksi. Tarjolla on jatkuvasti myös ilman alennuskoodia saataville olevia hotelliyökampanjoita ja ne löytyvät Hotellimaailman sivuilta omasta kategoriasta.

Alennusten lisäksi varauksista on saatavana erilaisilla etukorteilla lisäalennuksia tai muita etuja. Hotellimaalman varauksiin käy Hotel Bonus Club, K-Plussa, PINS, Finnair Plus sekä Viking Club etukortit. Voit siis saada varauksen todella edulliseen hintaa hyödyntämällä alennuskoodit ja etukorttien kautta saatavilla olevat edut.

Varausehdot

Hotellimaailman kautta tehtyjä varauksia on mahdollista muuttaa olemalla yhteydessä siihen hotelliin mihin varaus on tehty tai vaihtoehtoisesti Restellin Varauskeskukseen. Peruutuksen voi tehdä Hotellimaailman verkkosivuilta.

Maksaminen on mahdollista paikanpäällä hotellissa tai tai ennakkomaksuna useimmissa verkkopankeissa tai luottokorteilla.

Yhteystiedot

Restel Oy
Hämeentie 19, PL 72 00501 Helsinki
puhelin: 020 046 862 (0,59 €/min + pvm/mpm)
faksi: 09 733 5399
e-mail: [email protected]

https://www.hotellimaailma.fi

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 1

Hotellimaailman varaukset alehintaan

Hotellimaailmalta varaat hotellihuoneen aina edullisesti jopa ilman alennuskoodia. Katso päivän vaihtuvat hotellitarjoukset sekä äkkilähdöt ja säästä rahaa. Muista lisäksi hyödyntää etukorttien tuomat hyödyt!

toimivuus 100%