Getairhelp.com screenshot
Store RSS

Getairhelp.com

Koska korvaushakemuksia saa tehdä kolme vuotta taaksepäin, korvauksiin oikeutettuja matkustajia on satojatuhansia.
Airhelp on palvelu, joka auttaa matkustajia saamaan korvauksen myöhästyneistä, peruutetuista tai ylivaratuista lennoista.

Lisätietoa

Lentokorvausten hakeminen ei koskaan ole ollut näin helppoa – Nyt sinulla on mahdollisuus saada menettämäsi rahat takaisin!

Oletko tietoinen, että mikäli lentosi on yli 3 tuntia myöhässä, olet oikeutettu 250-600 euron korvauksiin? Mikäli viimeisen kolmen vuoden aikana lentosi on myöhästynyt, peruutettu tai sinua ei ole päästetty lennolle, voit olla oikeutettu korvauksiin. Korvauksen määrä riippuu matkan pituudesta ja myöhästymisajasta.

Tänäkin vuonna n. 200 000 suomalaista lentomatkustajaa menettää satoja euroja korvauksina lentomyöhästymisistä, lentojen peruutuksista ja ylivarauksista johtuen. Mutta, vain 0,5 % matkustajista, jotka ovat oikeutettu korvauksiin, hakevat niitä!

Hae nyt korvausta Getairhelp.com:in kautta! Korvaushakemuksen tekemiseen kuluu vain kolme minuuttia!

Getairhelp.com hoitaa puolestasi kaikki paperityöt, hoputtaa lentoyhtiöitä ja haastaa tarvittaessa heidät oikeuteen, jos lentoyhtiö kieltäytyy maksamasta sinulle kuuluvia korvauksia.

Kun korvaushakemuksesi on hyväksytty, Getairhelp.com maksaa korvaussummasta 75 % suoraan sinun pankkitilillesi. Palvelu veloittaa 25% korvaussummasta. MUTTA – Jos sinä et saa rahaa, niin palvelukaan ei saa rahaa.

https://www.getairhelp.com/fi

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 1

Jäikö lentokorvaukset saamatta? LUE TÄÄLTÄ LISÄÄ!

Mikäli viimeisen kolmen vuoden aikana lentosi on myöhästynyt, peruutettu tai sinua ei ole päästetty lennolle, voit olla oikeutettu jopa 600 euron korvauksiin.

Kategoria:

Tags:

toimivuus 100%