Ekstraluotto.fi screenshot
Store RSS

Ekstraluotto.fi

Ekstraluotto on pienlainaa tarjoava yritys, jonka lainatuote on 2100 euron tililuotto.

Lisätietoa

Ekstraluoton tililuottoa voi hakea kuka vaan 21 vuotta täyttänyt suomen kansalainen. Ehtona luottotilin saamiselle kuitenkin on se, että asiakas on hoitanut raha-asiansa moitteetta aiemmin, on luottokelpoinen ja pystyy maksamaan uudenkin lainan takaisin. Hakemus täytyy myös olla täytettynä rehellisesti.

Ekstraluotolta saa siis maksimissaan 2100 euron nostorajalla olevan tililuoton. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että asiakkaan tulisi käyttää koko summa luottorajaan saakka. Asiakas voi hakea täyttä luottorajaa ikäänkuin pahan päivän varalle, mutta käyttää luotosta vain sen verran kuin tarvii. Luottoa voi nostaa luottorajan puitteissa sen verran ja silloin kun asiakas lainaa tarvitsee. Voit esim. nostaa tällä viikolla 50 euroa ja ensi viikolla 200 euroa.

Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain, koko summan voi maksaa myös kerralla. Asiakas maksaa luotosta kuluja vain siitä summasta minkä on käyttänyt. Yden noston nostokulu on 19% nostettavasta summasta. Lainan minimilyhennyt on 10% avoimen lainan summasta kuukausittain. Tämä on hyvä huomioida, koska se on pienin lyhennyssumma suomen lainamarkkinoilla.

Voit nyt tehdä haaveistasi totta ekstraluoton tililuoton avulla. Tee hakemus nettisivuilla jo tänään!

http://ekstraluotto.fi

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 1

Markkinoiden pienin minimilyhennys!

Hae nyt Ekstraluoton tililuottoa, sillä on markkinoiden pienin minimilyhennys – vain 10% takaisinmaksettavasta summasta!

Kategoria:

toimivuus 100%