Cityshoppari screenshot
Store RSS

Cityshoppari

Cityshoppari on etukortti, jolla saat tuntuvia alennuksia ostoksistasi. Sen avulla hyödynnät niin kertaluonteisia, kuin jatkuviakin tarjouksia aina vuodeksi kerrallaan. Ostospaikkoja, joista edut saa, on ympäri suomen.

Lisätietoja

Cityshopparin avulla säästät ostoksistasi, kauneudenhoitopalveluista, matkoista, leffalipuista ja ravintoloista jne. selvää rahaa. Etupaikkoja on kymmeniä ja kaikki edut ovat voimassa ympäri vuoden (ellei toisin mainita). Cityshoppari-kortin omistaja saa muiden etujen lisäski toukokuussa kesäksi 200 uutta etua!

Esimerkkejä hyödyistä: Kymmenissä ravintoloissa, kuten Pizza Hut, Merimakasiini, Iguana, Sevilla, Ristorante Bella Roma -kaksi syö yhden hinnalla! Muotia ja koruja 20–30% esim. Guess, Calvin Klein Jeans, Seppälä, KappAhl, Laatukoru, Glitter – liikkeistä! Tälläkin hetkellä yli 1000 etua odottaa sinua!

Kortin voi myös tilata jatkuvana etuna, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia kortin tilaamisesta vuosittain, vaan se toimitetaan sinulle automaattisesti vuoden alussa. Helppoa, eikö totta?

http://www.cityshoppari.fi/

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 1

Säästä Cityshoppari-kortilla!

Muotia ja koruja 20–30% alennuksella kymmenistä liikkeistä. Esimerkiksi: Bik Bok, Cubus, Dinsko ja Lumi

toimivuus 100%