Bonusway screenshot
Store RSS

Bonusway

Bonusway on palvelu, joka tarjoaa rahaa takaisin käyttäjien tekemistä nettiostoksista. Bonuswayn taustalla on Suomen Ostohyvitys Oy.

Lisätietoa

Bonusway on suomalainen palvelu. Palveluun liittyminen ja käyttäminen on helppoa ja täysin ilmaista. Bousway:n eli entisen Ostohyvityksen ideana on jakaa osa verkkokauppojen maksamista affiliate maksuista takaisin asiakkaille. Verkkokaupat siis maksavat Bonusvaylle komissiota sen ohjaamien asiakkaiden ostoksista ja Bonusway jakaa osan tästä palkkiosta takaisin asiakkaille. Tämä ei siis ole tyhjiä lupauksia, vaan totista totta – Saat selvää rahaa takaisin satojen verkkokauppojen ostoksistasi!

Voit siis säästää ja tienata rahaa tekemällä verkkohankintasi käyttämällä Bonusway:ta. Teet tilin helposti käyttämällä sähköpostiosoitettasi – sitten vaan shoppailemaan! Bonuswaylla näet kylikiäisenä uusimmat alennuskoodit.

Bonusta kertyy mm. seuvaavista verkkokaupoista Nelly.com, Stockmann,  Hotels.com, Boozt, Yves Rocher tai Zalando. Yhteensä palvelussa on yli 900 verkkokauppaa.

 

Kerätyt bonukset saa suoraan pankkitilille, josta ne voi ohjata vaikka uusiin verkko-ostoksiin tai muuhun omaan tarpeeseen!

https://www.bonusway.fi/

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 2

10 € alkusaldoa ostohyvitystilille!

Bonusway tarjoaa nyt uusille asiakkaille 10 € alkusaldoa ostohyvitystilille! Liity nyt ja saat rahaa takaisin ostoksistasi helposti!

toimivuus 100%

Rahaa takaisin nettiostoksistasi!

Liity tästä Bonusway  – palveluun ja tienaat rahaa kaikista netissä tekemistäsi ostoksista.

Kategoria:

Tags:

toimivuus 100%