Bigbank screenshot
Store RSS

Bigbank

Lainaa Bigbank:sta 2 000 – 40 000 euroailman vakuuksia

Bigbankista löytyy jotain jokaiselle luoton hakijalle. Voit hakea pientä, 2 000 euron luottoa vaikka auton moottoriremonttiin tai hankkia kerralla vaikka 40 000 uutta merkkiautoa varten. Lainalle saa maksuaikaa 6 – 120 kuukautta, joten maksamisen kanssa ei tarvitse kiirehtiä tai maksaa itseään kuukausieristä kipeäksi.

Bigbankin lainasummat on jaoteltu siten, että yksin luottoa hakevalle voidaan myöntää kulutusluottoa enintään 15 000 euron arvosta, kun taas kumppanin kanssa yhdessä hakevat saavat tätä vakuudetonta vippiä aina 40 000 euroon saakka. Laina-ajoista yli 72 kuukauden takaisinmaksuajat ovat varattu ainoastaan luottokumppanin kanssa hakijoille.

Bigbankista lainaaminen on monella tavoin turvallista, sen luottokorko pysyy samana koko laina-ajan, eikä sitä ole sidottu esim. Euriborin vaihteluihin. Koron määräytymisperusteet ovat henkilökohtaisia, eli korko on jokaiselle oma ja määräytyy asiakkaan tulojen ja menojen mukaan. Korkoprosentti on alkaen 7,4 %. HUomaa kuitenkin, että yhdessä hakijakumppanin kanssa haettaessa, korko voi olla niinkin pieni kuin 6,4 %.

Vakuudeton luotto Bigbankista

Kun haluat lainata 2 000 – 40 000 euroa Bigbankista, sinun ei tarvitse huolehtia vakuuksista tai takaajista. Koko lainan saa käyttöönsä ilman vakuuksia. Hakeminen tapahtuu yksinkertaisella verkkohankemuksella, jossa pyydetään henkilötietojen lisäksi ilmoittamaan taloudellinen tilanne. Tämän taloudellisen tilanteen perusteella määräytyy henkilökohtainen korko. On totta, että korko on jonkin verran suurempi kuin perinteisestä pankista haettaessa, mutta vakuudeton laina on nopeampi ja yksinkertaisempi saada.

Bigbank lyhyesti

  • Luottoa 2 000 – 40 000 euroa
  • Takaisinmaksuaika 6 – 120
  • Hae yksin tai yhdessä
  • Vakuudeton luotto
  • Turvallinen käyttää
  • Korko alk 6,4 %

Esimerkkilaina: Kun lainasumma on 6 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 7,4 %, niin kuukausierä on 125 €. Sopimusmaksu 175 €, tilinhoitomaksu 5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 10,9%. Takaisinmaksettava summa 7 494 €. Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta.

 

https://www.bigbank.fi/

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 0

Sorry, no coupons found