Bangerhead.fi screenshot
Store RSS

Bangerhead.fi

Bangerhead.fi on kauneustuotteita myyvä verkkokauppa.

Lisätietoa

Jälleenmyyntiä jo vuodesta 2008! Bangerhead on Ruotsalainen kauneustuotteita myyvä verkkokauppa joka on nyttemmin rantautunut myös Suomeen. Nykyään Bangerhead on yksi Pohjoismaiden suurimpia kauneustuotteita myyviä yrityksiä!

Bangerhead.fi verkkokaupan valikoimiin kuuluvat mm. ihonhoito-, hiustenhoito- ja kosmetiikkatuotteet, hajuvedet, kynsilakat ja muotoilutuotteet naisille ja miehille. Näiden kauneustuotteiden lisäksi löydät Bangerheadilta myös mm. tuoksukynttilät, huonetuoksut, korut ja aurinkolasit (Le Specs). Luonnonkosmetiikan suosijoita hemmotellaan laajalla Eko-tuotteiden osastolla.

Bangerhead.fi:n verkkokaupassa ovat edustettuina sellaiset tuotemerkit, kuten: Too Faced, Aussie, Victorias Secret, Maroccanoil, NYX, Ole Henriksen, Voluspa, Biotherm Homme, American Crew, Gillette, Murad Men, Björk & Berries, Rahua, Davines, Estelle & Thild, DermOrganic, Nuxe, Youngblood ja EcoTools

Toimitusehdot

Maksutapoina käyvät verkkopankki, luottokortti, Klarna lasku tai Klarna tili.

Yli 50 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskuluja 4,90€. Toimitusaika on n. 3-5 arkipäivää.

Alkuperäiskunnossa ja -pakkauksessa olevilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Yhteydenotto verkkokaupasta löytyvän lomakkeen kautta tai sähköpostiosoitteeseen [email protected]

http://www.bangerhead.fi/

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 0

Sorry, no coupons found