21 Diamonds screenshot
Store RSS

21 Diamonds

21Diamonds on verkkokauppa, joka on erikoistunut kultasepän yksilöllisesti valmistamiin koruihin.

Lisätietoa

Verkkokaupan erikoisuutena on suunnittelutyökalu, jonka avulla voi valita luksuskoruihin haluamansa jalokiven sekä muut yksityiskohdat ja tämän jälkeen ihailla suunnittelemaansa korua reaaliajassa. Koru luodaan valitsemalla suosikki 28 jalokivestä, 12 jalometallista ja sadoista erilaisista korumalleista! Itse suunniteltu ja kultasepän valmistama koru on pidetty ja arvostettu lahja. 21diamonds.fi:n suosikkituotteita ovat vihki- ja kihlasormukset, timanttikorvakorut- ja sormukset, mutta toki valikoimissa on myös muut korumallit, kuten kaulakorut.

Huomioi, että toimitus on aina ilmainen!

Toimitusehdot

Verkkokaupassa voi maksaa suoraan oman verkkopankin kautta. Lisäksi verkkokaupassa käyvät yleisimmät luottokortit: Visa, MasterCard ja AMEX sekä PayPal.

Yksilöllisesti räätälöidyt korut kultasepältä toimitetaan noin 9-14 arkipäivässä, tuotteesta riippuen. Kuriiri tuo paketin perille ilman toimituskuluja suoraan valitsemaasi osoitteeseen.

Käyttämättömillä tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Tuotteiden palauttaminen on täysin maksutonta. Sivustolta löytyvät selkeät ohjeet palautuksen tekemiseen ja esimerkiksi sormuskoon muuttamiseksi.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]

Pääkonttorin puhelinnumero: 0049 (0) 89 3000 5332

Pääkonttorin osoite:

21DIAMONDS GmbH
Adams-Lehmann Strasse 56
80797 München
Saksa

http://www.21diamonds.fi

Voimassa olevat tarjoukset

Alennuksia yhteensä: 1

Kultasepän yksilöllisesti valmistamat korut!

Tilaa Kultasepän yksilöllisesti valmistamat korut täältä erikoishintaan! Suunnittele itse unelmiesi korut!

Kategoria:

toimivuus 100%